Брандове

Unverferth е водещ производител и търговец от световна класа на машини за почвообработка, пръскачки, апликатори за торове, машини за обработка на сено,  съхранение на зърно, транспортиране и други. Марката е еталон за иновативен дизайн и качествено производство.

Продуктите на Unverferth се използват в селското стопанство в Северна Америка, откакто компанията започва производство в семейната ферма през 1948 г. През последните 75 години Unverferth Manufacturing има добре позната репутация за надграждане, чрез придобиване на няколко бизнеса, сред които UM, Blu-Jet, Brent, Killbros, Parker, ATopAir и Orthman.
Продуктите на лидера в производството на претоварващи ремаркета в Америка днес са достъпни и за земеделските производители в България.

Всички продукти на 
Unverferth

Great Plains е водеща американска марка за производство на селскостопанска техника, чийто машини осигуряват на фермерите най-високо качество и са олицетворение на иновационните постижения. Тяхната ефективност гарантира повишаване на конкурентоспособността на всяко стопанството.

През годините компанията се е утвърдила като лидер в производството на сеялки за директна сеитба и сеитба с минимална обработка в Америка. В резултат на  изградените партньорски отношения с фирма „Стойчеви 57-62“ ООД, като единствен оторизиран дилър на директните сеялки в страната, продуктите от портфолиото на американския бранд достигат и до стопаните в България.

Всички продукти на 
GREAT PLAINS

Tecnoma е основател и член на EXEL Industries Group – световен лидер в областта на растителната защита и технологиите за пръскане. Компанията е позиционирана в сърцето на Франция, в региона Шампан. През годините TECNOMA се e утвърдила като специалист, който създава надеждни и ефективни решения за пръскане на културите, със специално отношение към околната среда. Компанията произвежда прикачни, самоходни и специализирани пръскачки. Благодарение на богатата гама машини, TECNOMA може да задоволи нуждите на всеки тип и вид стопанство.

Всички продукти на 
Tecnoma

ZETOR TRACTORS a.s. е производител на тракторите ZETOR, като от 2002 г. компанията е собственост на словашкия холдинг Slovak Company HTC A.Ş. Производствените помещения са базирани в Бърно-Лисен. Отделно от Чешката република и Словакия, Полша, Литва, Ирландия, Германия, Великобритания, Франция, САЩ и България са сред традиционните пазари на марката.

За своите клиенти ZETOR предлага идеален баланс между качество и цена на своите продукти. Собственото производство и развойният център на компанията в Бърно осигуряват непрекъснати иновации на произвежданите трактори: те предлагат най-добрата комбинация от сила и мощ на двигателя, лесен и практичен дизайн и отлична ефективност на работа. В сегашното портфолио на марката ZETOR намират място най-популярните модели, като MAJOR, PROXIMA, FORTERRA и CRYSTAL.

Всички продукти на 
Zetor

Agrisem International е френска компания, основана през 90-те години на 20 век. В наши дни се е доказала като надежден партньор на земеделските производители в родна Франция и зад граница. Може да се похвали със значителни иновационни решения, които е защитила с патенти.

Agrisem е утвърден производител на култиватори, сеялки, брани, продълбочители, бункери и друг тип селскостопанско оборудване от първостепенно значение. Продукцията си френската марка предлага в 40 страни.

Използването на съвременните машини на Agrisem Ви гарантира поддържането на оптимална система за обработване на почвата и създаване на най-благоприятни условия за развитие на отглежданите култури.

Всички продукти на 
SLY/AGRISEM

Компанията Steyr е основана през далечната 1864 г. в малкия австрийски град Щайр от знаменития оръжеен майстор Йозеф Верндл. В самото начало не е ориентирана към агросектора, а към производството на леки огнестрелни оръжия, велосипеди, лампи и водни турбини.

През септември 1945 г. в съответствие с конференцията в Ялта заводът „Steyr“ в Грац минава под управлението на американците. Основна продукция на завода стават тритонните камиони Steyr 370. Тогава стартира и производството на трактори, които до ден-днешен прославят професионализма на австрийската компания.

Тракторите на Steyr са подходящи за работа в земеделието, горското стопанство и за общи дейности.

Всички продукти на 
Steyr

Марката е позната на българския пазар от повече от 15 години, както в селскостопанското си направление, така и в строителните машини.
Днес портфолиото на компанията включва не по-малко от 143 производствени модела. За повече от 50 години в бизнеса DIECI са се фокусирали върху непрекъснато проучване на иновативни технологии в сектора на селското стопанство, промишлеността, строителството и специалните превозни средства, както и за осигуряване на отлично предпродажбено и следпродажбено обслужване.

Всички продукти на 
DIECI

Създадена в Швеция през 1911 г., Sveaverken се фокусира върху IoT продукти и решения за интелигентна автоматизация за широк спектър от области, включително полево прецизно земеделие, цифровизирано животновъдство и автоматизирано вертикално земеделие.

Всички продукти на 
Sveaverken

Компанията е част от индустрията на дронове от 2015 г., специализирана е в разработването, проектирането и производството на безпилотни летателни апарати.

Всички продукти на 
Brouav

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: