SLY/AGRISEM

Agrisem International е френска компания, основана през 90-те години на 20 век. В наши дни се е доказала като надежден партньор на земеделските производители в родна Франция и зад граница. Може да се похвали със значителни иновационни решения, които е защитила с патенти.

Agrisem е утвърден производител на култиватори, сеялки, брани, продълбочители, бункери и друг тип селскостопанско оборудване от първостепенно значение. Продукцията си френската марка предлага в 40 страни.

Използването на съвременните машини на Agrisem Ви гарантира поддържането на оптимална система за обработване на почвата и създаване на най-благоприятни условия за развитие на отглежданите култури.

NO-TILL СЕЯЛКА ЗА МИНИМАЛНА ОБРАБОТКА BOSS

Технология: No-till, strip till

No-till сеялката BOSS позволява да бъдат преодолени трудностите, срещани при една истинска no-till сеитба като растителния остатък в браздата, трудността при проникването на твърда/суха почва и затварянето на браздата при наличието на влага.

 

 

Виж още

СТРИПТИЛ КУЛТИВАТОР StripCatII

Технология: No-till, strip till

StripCatII е стрип-тил култиватор, който може да се конфигурира според желанието на клиента. Той се предлага във версии от 4 до 24 реда, навесен или прикачен, на цяла рама или сгъваем до 3 метра за транспорт, от 45 до 80 см междуредие, с възможност за течна или гранулатна тор, възможност за изсяващи едноредови или двуредови секции.

 

Виж още

FERTILL

Технология: Прецизно земеделие

Благодарение на подходящата програма за торене (правилната норма в правилното време) и прецизното поставяне точно в реда, прилагането на FERTILL увеличава ефективността на торовете и значително подобрява управлението на хранителните вещества.

 

Виж още

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: