DIECI

Марката е позната на българския пазар от повече от 15 години, както в селскостопанското си направление, така и в строителните машини.
Днес портфолиото на компанията включва не по-малко от 143 производствени модела. За повече от 50 години в бизнеса DIECI са се фокусирали върху непрекъснато проучване на иновативни технологии в сектора на селското стопанство, промишлеността, строителството и специалните превозни средства, както и за осигуряване на отлично предпродажбено и следпродажбено обслужване.

Телескопичен товарач AGRI FARMER

Технология: Самоходни машини

Гамата телескопични товарачи Agri Farmer е създадена като допълнение към трактора, посрещайки всички останали нужди на малките и средни стопанства. Моделите от гамата са налични в голям диапазон от височини и капацитети на повдигане (от 3000 до 3400 кг и от 7 до 9 метра), осигуряващи улеснена експлоатация, производителност и ефективност при всякакви работни условия.

Виж още

Телескопичен товарач AGRI MAX

Технология: Самоходни машини

AGRI MAX, най-производителният сред селскостопанските телескопичните товарачи на DIECI. Гамата на AGRI MAX се състои от здрави и мощни машини, чиято основна характеристика е товароносимостта. Тези товарачи са идеални за стопанства, където има нужда да се обработват големи обеми и да се намали времето за това. Здрави и удобни за обслужване, благодарение на издръжливите си компоненти, те също така поддържат непрекъснати работни цикли, осигурявайки максимална производителност дори при тежки задачи.

 

Виж още

Телескопичен товарач AGRI MAX POWER X2

Технология: Самоходни машини

АгриМакс PwerX2, най-високопроизводителната машина в селскостопанската гама на DIECI, разполагаща с мехатронните предимства на трансмисията HVT1. За първи път в света телескопичен товарач е оборудван с тази уникална иновативна трансмисия, предлагаща превозно средство, което се представя като трактор, както при скорост, така и при теглене, преодолявайки типичните граници на прегряване.

Виж още

Телескопичен товарач AGRI PLUS

Технология: Самоходни машини

AGRI PLUS, телескопичният товарач от най-високо ниво сред селскостопанските товарачи на DIECI. Този телескопичен товарач е проектиран за тежка и интензивна употреба.

Подемното оборудване осигурява максимална скорост на спускане на стрелата дори при обороти на празен ход на двигателя, което позволява на оператора изключителна маневреност, с прецизни движения, по-бързи реакции и по-голяма стабилност при всякакви работни условия. Подсилена стрела с ново високотехнологично електронно управление за разширени функции и висока производителност.

 

Виж още

Mini Agri-e – първият електрически телескопичен товарач!

Технология: Самоходни машини

Dieci с изключителна иновация с Mini Agri-e: първият гъвкав електрически телескопичен товарач, който се адаптира към всякакви оперативни изисквания. Иновативна модулна технологична система въвежда изцяло нова концепция за екологично чист телескопичен товарач, благодарение на приложението на уникалния E-modular power pack.

Виж още

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: