GREAT PLAINS

Great Plains е водеща американска марка за производство на селскостопанска техника, чийто машини осигуряват на фермерите най-високо качество и са олицетворение на иновационните постижения. Тяхната ефективност гарантира повишаване на конкурентоспособността на всяко стопанството.

През годините компанията се е утвърдила като лидер в производството на сеялки за директна сеитба и сеитба с минимална обработка в Америка. В резултат на  изградените партньорски отношения с фирма „Стойчеви 57-62“ ООД, като единствен оторизиран дилър на директните сеялки в страната, продуктите от портфолиото на американския бранд достигат и до стопаните в България.

ДИРЕКТНА СГЪВАЕМА СЕЯЛКА ОТ GREAT PLAINS

Технология: No-till, strip till

С присъщото за сеялките на Great Plains качество и иновации, PL5500 е една семпла, 8-редова сгъваема сеялка с 3-метрова транспортна широчина.  Тя осигурява лесна и безопасна маневреност на сеялката и изисква само 130 конски сили (минимум) при теглича, което я прави съвместима с широка гама трактори.

Виж още

СЕЯЛКА ЗА ДИРЕКТНА СЕИТБА SPARTANII

Технология: No-till, strip till

Гамата на SpartanII е следващо поколение Spartan обединяващо нови и доказали се вече функции, увеличаващи производителността на тази добре позната сеялка за директна сеитба.

Първоначално с работни ширини от 6 метра ( SpartanII 607) и 9 метра (SpartanII 907), към тези модели ще бъдат добвени 8, 10 и 12 метрови варианти, за да допълнят широката гама предлагаща избор от 150 мм или 187 мм междуредия.

 

Виж още

TURBO MAX

Технология: Вертикална обработка

Водещият в бранша Turbo-Max е с променен дизайн за още повече многофункционалност и отлично представяне. VT1100 Turbo-Max е с нови функции и опции, включително двоен валяк за най-гладко завършване, мотовила на сечката за справяне с упоритите остатъци и набор от дискове за по-добро съобразяване с приложението на машината.

Виж още

SUB-SOILER

Технология: Вертикална обработка

Great Plains VT1500 Inline продълбочителят елиминира уплътнените слоеве, които намаляват добива, тъй като дава всички ползи на истинската вертикална почвообработка: подобрено проникване на вода, силно кореново развитие и увеличено приемане на почвени подобрения.  Възстановете своя почвен профил чрез постигане на дълбочини до 41 cm.

Виж още

MAX-CHISEL

Технология: Вертикална обработка

Max-Chisel е агресивен първичен инструмент за вертикална почвообработка, който е проектиран за постигане на цялостно разчупване, дори и на по-плитки дълбочини. Оставя нивата по-гладка и по-еднаква от традиционните дискови брани. Два реда патентовани дискове с остриета Samurai разрязват и зариват остатъците, докато лапите връщат вертикално почвения профил.

 

Виж още

Високопроизводителна сеялка BD7600

Технология: Конвенционално земеделие

Great Plains революционизира моделът 2S-2600, за да придаде на широкомащабните операции максимална производителност и ефективност на полето. BD7600 разполага с нова конфигурация със сплит бокс и по-голям капацитет — от 3550 до 5550 литра. Новоразработените апарати предлагат лесно и прецизно настройване на сетбената норма в широки граници. BD7600 предлага на фермерите издръжливост, производителност при засяване и разнообразие от опции.

Виж още

ПРИКАЧНА СЕЯЛКА 1300

Технология: Конвенционално земеделие

Висока производителност и надеждност от компактна сеялка. Изработена от високоякостна стомана  и съчетана с превъзходните двойнодискови изсяващи ботуши патентовани от Great Plains, тази сеялка осигурява сигурно полагане на семената при всякакви почвени условия.

Виж още

ПРЕДСЕИТБЕН КУЛТИВАТОР СЕРИЯ 8000

Технология: Конвенционално земеделие

С ексклузивния дизайн Max-Mix™ на лапите, опциите за лапи с висока издръжливост и пет възможности за задни завършващи приложения, предсеитбеният култиватор 8000 Series на Great Plains е оборудван за създаване на равно семенно ложе без плевели, което промотира съхраняването на влага и покълването на семето.

Виж още

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: