Steyr

Компанията Steyr е основана през далечната 1864 г. в малкия австрийски град Щайр от знаменития оръжеен майстор Йозеф Верндл. В самото начало не е ориентирана към агросектора, а към производството на леки огнестрелни оръжия, велосипеди, лампи и водни турбини.

През септември 1945 г. в съответствие с конференцията в Ялта заводът „Steyr“ в Грац минава под управлението на американците. Основна продукция на завода стават тритонните камиони Steyr 370. Тогава стартира и производството на трактори, които до ден-днешен прославят професионализма на австрийската компания.

Тракторите на Steyr са подходящи за работа в земеделието, горското стопанство и за общи дейности.

Трактор STEYR TERRUS CVT

Технология: Самоходни машини

Усъвършенствана свързаност, произведена в Австрия!

С избора си от три модела, от 288 к.с. до 340 к.с., Terrus е предопределен за бързо транспортиране, както и за тежка работа на полето. Но също така предлага изключителни нива на комфорт: преден мост с активно окачване, съчетан с луксозна и забележително тиха кабина, превръщат работата в спокойна дейност без умора.

Виж още

Трактор STEYR ABSOLUT CVT

Технология: Самоходни машини

АБСОЛЮТНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

Нови стандарти в модерните селскостопански машини: насладете се на шумоизолирана кабина с просторна работна среда, мощност на двигателя до 302 к.с. в компактна рама, големи гуми и най-новата бордова свързаност.

Виж още

Трактор STEYR PROFI

Технология: Самоходни машини

ВАШИЯТ НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР

Ефективност и гъвкавост с модерен дизайн: PROFI е впечатляващ при работа на полето и в селскостопанския двор и е еднакво способен да се справи със задачи, както в индустриалния, така и в горския сектор.

Виж още

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: