Zetor

ZETOR TRACTORS a.s. е производител на тракторите ZETOR, като от 2002 г. компанията е собственост на словашкия холдинг Slovak Company HTC A.Ş. Производствените помещения са базирани в Бърно-Лисен. Отделно от Чешката република и Словакия, Полша, Литва, Ирландия, Германия, Великобритания, Франция, САЩ и България са сред традиционните пазари на марката.

За своите клиенти ZETOR предлага идеален баланс между качество и цена на своите продукти. Собственото производство и развойният център на компанията в Бърно осигуряват непрекъснати иновации на произвежданите трактори: те предлагат най-добрата комбинация от сила и мощ на двигателя, лесен и практичен дизайн и отлична ефективност на работа. В сегашното портфолио на марката ZETOR намират място най-популярните модели, като MAJOR, PROXIMA, FORTERRA и CRYSTAL.

Трактор ZETOR PROXIMA

Технология: Самоходни машини

Тракторите Проксима са неуморни работници, които отговарят на взискателните изисквания на клиентите в големи и малки стопанства, както и в сферата на комуналните услуги. Опростеният здрав дизайн и ниският разход на гориво правят тракторите Проксима един от най-популярните избори.

Виж още

Трактор ZETOR MAJOR

Технология: Самоходни машини

МАЙОР е придобил репутацията на трактор, който служи на собственика си до живот – винаги надежден, мощен и лесен за поддръжка. Тези качества и чудесно съотношение цена-мощност се оценяват най-вече от собствениците на семейни и малки стопанства.

Виж още

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: