DISC-O-VATOR

Дисковаторът е машина предназначена за предсеитбена обработка на почвата и може да се използва както през пролетния, така и през есенния агротехнически сезони.

ИДЕАЛНАТА ФИНИШНА МАШИНА

Конструктивно машината съчетава в себе си предимствата на дисковата брана и култиватора, като по този начин позволява бързо и ефективно обработване на почвата и унищожаване на растителните остатъци и плевелните растения. Култиваторните работни органи са разположени по специална схема, която не само осигурява отличните резултати, но и гарантира, че няма да възникне задръстване на машината при каквито и да е условия на работа. Дълбочината на работа на дисковата секция се управлява хидравлично, като тя може да бъде повдигната в горно положение и да не участва в процеса на работа когато не е нужно. Дисковаторът се предлага с работни широчини от 4.9 до 15 метра за трактори с мощност от 200 к.с. до 500 к.с.

САМОНИВЕЛИРАЩА СИСТЕМА

С хидравлично регулиране на работните органи

Disc-O-Vator притежава самонивелираща система на рамата и хидравлично регулиране дълбочината на работа на органите.

УСИЛЕНА КОНСТРУКЦИЯ НА ДИСКОВИТЕ СЕКЦИИ

За отлична работа при всякакви условия

Усилената конструкция в комбинация с турбоколтери или конвенционални дискове гарантира отлична работа при всякакви условия.

ТУРБОКОЛТЕРИ

Осигуряват по-висока производителност

Турбоколтерите нарязват растителния остатък и почвата като така улесняват проникване и нормалната работа на работните органи.

Турбоколтерите позволяват на машината като цяло работа при по-високи скорости като така осигуряват и по-висока производителност.

СЕКЦИЯ ДИСКОВА БРАНА

Отлично смесване на растителния остатък с почвата

Дискова брана съставена от дискове ø510 mm, които осигуряват отлично смесване на растителния остатък с почвата.

РАБОТЕН ОРГАН HEAVY-DUTY MAGNUM

Намалява теглителното съпротивление

Този орган е снабден с пружина, която осигурява 93 kg натиск върху почвата.

Силния натиск гарантира непрекъснато вибриращо движение на работния орган по време на работа, което намалява теглителното съпротивление.

РАБОТЕН ОРГАН HEAVY-DUTY K-FLEX

Стабилна работа, дори и при уплътнени почви

Пружинния държател е съставен от две части осигуряващи едновременно резистентност към странично отклонение и голям натиск върху почвата от 85 kg. Това осигурява стабилна работа на работния орган дори и при уплътнени почви.

MAX-MIX

Отлично обработване на почвата за равна повърхност

Патентованата система за разположение на органите по рамата на машината Max-Mix осигурява отлично обработване на почвата и получаване на равна повърхност. С минимално разстояние от 71cm между органи на една греда и застъпване на следите на органите от 2.5 cm от всяка страна се гарантира пълното унищожаване на плевелите.

Запитване за оферта

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: