Телескопичен товарач AGRI FARMER

Гамата телескопични товарачи Agri Farmer е създадена като допълнение към трактора, посрещайки всички останали нужди на малките и средни стопанства. Моделите от гамата са налични в голям диапазон от височини и капацитети на повдигане (от 3000 до 3400 кг и от 7 до 9 метра), осигуряващи улеснена експлоатация, производителност и ефективност при всякакви работни условия.

Пъргав и лесен за управление

Този пъргав и лесен за управление телескопичен товарач е способен на висока плавност на движението и много висока прецизност при детайлни движения. Футуристичната кабина, проектиран от Giugiaro Design, осигурява на оператора максимален комфорт при шофиране, докато бордовият компютър осигурява интуитивна, ефективна и безопасна навигация.

Система на минимални вибрации

Ефективно справяне с неравен терен

Тази система за поглъщане на вибрациите, уникална при телескопичните товарачи, е способна ефективно да гаси и най-досадните трептения на най-неравния терен.

Хидравличното окачване ефективно намалява клатенето и предлага висок комфорт при шофиране. Системата за поглъщане на вибрациите, с интегрирана настройка, се състои от 4 опори, които поемат удари и друсане в всяка посока: странично, вертикално, отзад и отпред.

Хидростатична трансмисия на 2 скорости

Максимална прецизност

Максимална прецизност на движението напред, дори при пълна скорост.

Първа предавка при 19 км/ч

Максимална скорост 40 км/ч

Телематична система DIECI (ТСД)

Иновация за взаимодействие с машината

Телематичната система на DIECI е иновативна система, която позволява да взаимодействате с машината, да следите отдалечено работните параметри, да измервате ефективността й и да ограничавате нейното използване.

Работни данни, събрани чрез облак, позволяват да се следят циклите за рутинна поддръжка, да се оптимизират разходите и да се поддържа висока ефективност на превозните средства  и автопарка. Превозното средство и оператора са защитени от крадци и инциденти благодарение на функцията за геолокация.

Кабина от Giugiaro Design

Изключителен дизайн и стил

Изключителният дизайн и стил на Giugiaro подчертават ефективността и иновациите на DIECI.
Нова кабина с висококачествен мек на допир интериор, отопляема седалка с избор от 3 вида окачване, повече място за краката на оператора, регулируем волан и подлакътник,  звукоизолиран таван, табло и стелка.

Отлична видимост, благодарение на големите стъкла, LED работни светлини на кабината, периметъра и стрелата,ел огледала с подгрев и 3 безжични камери, които са насочени към мъртвите зони. Оптимизиран климатик с 6 вентилационни отвора за бързо изсушаване на стъклата, отваряем заден прозорец и покрив, автоматични странични прозорци, двоен въздушен филтър, защитаващ оператора от миризми и прах.

Модели 30.7 GD 30.9 GD 32.9 GD 34.7 GD
Размери
Клирънс 270 мм
Дължина 4815 мм 4855 мм 4815
Височина на кабината 2040 мм 2210 мм
Широчина на гумите 2120 мм
Радиус на завиване 4240 мм
Спецификации
Макс капацитет 3000 кг 3200 кг 3400 кг
Макс височина на повдигане 6,35 м 8,65 м 6,35 м
Макс скорост 40 км/ч
Маса 6700 кг 6880 кг 7330 кг 7150 кг
Двигател
Марка Кубота
Гориво Дизел
Обем 3769 см3
Макс мощност 107 кс
Емисии Stage V
Хидравлика
Обем на помпата 100 л/мин
Макс раб налягане 24,5 МРа
Трансмисия Хидростатична с електронен  контрол и помпа с променлив обем
Гуми стандарт 405/70-20“

Запитване за оферта

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: