Телескопичен товарач AGRI MAX

AGRI MAX, най-производителният сред селскостопанските телескопичните товарачи на DIECI. Гамата на AGRI MAX се състои от здрави и мощни машини, чиято основна характеристика е товароносимостта. Тези товарачи са идеални за стопанства, където има нужда да се обработват големи обеми и да се намали времето за това. Здрави и удобни за обслужване, благодарение на издръжливите си компоненти, те също така поддържат непрекъснати работни цикли, осигурявайки максимална производителност дори при тежки задачи.

 

Голям капацитет и високо качество

Благодарение на усъвършенстваните технологични решения Agri Max предоставя на фермера телескопичен товарач с голям капацитет и най-високо качество. Моделите от гамата са налични в голям диапазон от височини и капацитети на повдигане (от 5000 до 7500 кг и от 8 до 10 метра), осигуряващи улеснена експлоатация, производителност и ефективност при всякакви работни условия.

Zero Shock System

Система на минимални вибрации

Тази система за поглъщане на вибрациите, уникална при телескопичните товарачи, е способна ефективно да гаси и най-досадните трептения на най-неравния терен.

Хидравличното окачване ефективно намалява клатенето и предлага висок комфорт при шофиране. Системата за поглъщане на вибрациите, с интегрирана настройка, се състои от 4 опори, които поемат удари и друсане в всяка посока: странично, вертикално, отзад и отпред.

Кабина от Giugiaro Design

Изключителен дизайн и стил

Изключителният дизайн и стил на Giugiaro подчертават ефективността и иновациите на DIECI.
Нова кабина с висококачествен мек на допир интериор, отопляема седалка с избор от 3 вида окачване, повече място за краката на оператора, регулируем волан и подлакътник,  звукоизолиран таван, табло и стелка.

Отлична видимост, благодарение на големите стъкла, LED работни светлини на кабината, периметъра и стрелата,ел огледала с подгрев и 3 безжични камери, които са насочени към мъртвите зони.

Оптимизиран климатик с 6 вентилационни отвора за бързо изсушаване на стъклата, отваряем заден прозорец и покрив, автоматични странични прозорци, двоен въздушен филтър, защитаващ оператора от миризми и прах.

Хидростатична трансмисия на 2 скорости

Максимална прецизност

Максимална прецизност на движението напред, дори при пълна скорост.

Първа предавка при 19 км/ч

Максимална скорост 40 км/ч

Телематична система DIECI (ТСД)

Иновативност при взаимодействие с машината

Телематичната система на DIECI е иновативна система, която позволява да взаимодействате с машината, да следите отдалечено работните параметри, да измервате ефективността й и да ограничавате нейното използване.

Работни данни, събрани чрез облак, позволяват да се следят циклите за рутинна поддръжка, да се оптимизират разходите и да се поддържа висока ефективност на превозните средства  и автопарка. Превозното средство и оператора са защитени от крадци и инциденти благодарение на функцията за геолокация.

Високо технологична стрела

Многофункционална

Раздрусване: разклаща кофата в края на хода й, улеснявайки отделянето на материала.

Стена: поддържа вертикалността на оборудването по време на изкачване и спускане.

Памет: позволява позицията на оборудването да бъде запаметена. Един бутон е всичко, което е необходимо, за да извикате оборудването в зададената позиция.

Интуитивна навигация

Детайлност и ефективност

7“ дисплей с ниво на детайлност и дълбочина, подобно на 3D.

Лесна и интуитивна навигация, с 4 бутона за преминаване през различните екрани. Ефективност и безопасност, осигурени от специално програмирани индикатори против преобръщане.

Отлична видимост при всякакви условия на околната среда, благодарение на минералното покривно стъкло против пръстови отпечатъци и устойчиво на надраскване.

Модели

50.8 VS EVO2 – GD

60.9 VS EVO2 - GD

65.9 VS EVO2 - GD

75.10 - GD
Размери
Клирънс

400 мм

390 мм

Дължина

5023 мм

5373 мм

5023 мм

5910 мм

Височина на кабината

2545 мм

2640 мм

Широчина на гумите

2375 мм

2390 мм

2375 мм

2390 мм

Радиус на завиване

3933 мм

4035 мм

Спецификации
Макс капацитет

5000 кг

6000 кг

6500 кг

7500 кг

Макс височина на повдигане

7,70 м

8,60 м

7,70 м

9,35 м

Макс скорост

40 км/ч

Маса

10 560 кг

11 500 кг

11 300 кг

12 800 кг

Двигател
Марка

ФИАТ

Гориво

Дизел

Обем

4485 см3

Макс мощност

153 кс

Емисии

Stage V

Хидравлика
Обем на помпата

160 л/мин

Макс раб налягане

26 МРа

Трансмисия

Хидростатична с променлив обем напомпата

Гуми стандарт

18-22,5“

Запитване за оферта

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: