Телескопичен товарач AGRI PLUS

AGRI PLUS, телескопичният товарач от най-високо ниво сред селскостопанските товарачи на DIECI. Този телескопичен товарач е проектиран за тежка и интензивна употреба.

Подемното оборудване осигурява максимална скорост на спускане на стрелата дори при обороти на празен ход на двигателя, което позволява на оператора изключителна маневреност, с прецизни движения, по-бързи реакции и по-голяма стабилност при всякакви работни условия. Подсилена стрела с ново високотехнологично електронно управление за разширени функции и висока производителност.

 

Практично и удобно шофиране

Практично и удобно шофиране благодарение на голямата стъклена повърхност, безжичните камери и интуитивния бордов компютър за максимален контрол на фазите на шофиране.

Zero Shock System

Система на минимални вибрации

Тази система за поглъщане на вибрациите, уникална при телескопичните товарачи, е способна ефективно да гаси и най-досадните трептения на най-неравния терен.

Хидравличното окачване ефективно намалява клатенето и предлага висок комфорт при шофиране. Системата за поглъщане на вибрациите, с интегрирана настройка, се състои от 4 опори, които поемат удари и друсане в всяка посока: странично, вертикално, отзад и отпред.

Кабина от Giugiaro Design

Изключителен дизайн и стил

Изключителният дизайн и стил на Giugiaro подчертават ефективността и иновациите на DIECI.
Нова кабина с висококачествен мек на допир интериор, отопляема седалка с избор от 3 вида окачване, повече място за краката на оператора, регулируем волан и подлакътник,  звукоизолиран таван, табло и стелка.

Отлична видимост, благодарение на големите стъкла, LED работни светлини на кабината, периметъра и стрелата,ел огледала с подгрев и 3 безжични камери, които са насочени към мъртвите зони.

Оптимизиран климатик с 6 вентилационни отвора за бързо изсушаване на стъклата, отваряем заден прозорец и покрив, автоматични странични прозорци, двоен въздушен филтър, защитаващ оператора от миризми и прах.

Трансмисия Vario

4 режима на шофиране

4 различни режима на шофиране: нормален, ECO, товарач и пълзящ.

Интегрирано електронно управление: мощност, реактивност и контрол при маневри.

Круиз контрол

Широк диапазон на скоростта: от 0 до 40 км/ч без необходимост от смяна на предавка.

Телематична система ДИЕЧИ (ТСД)

Иновативност при взаимодействие с машината

Телематичната система на DIECI е иновативна система, която позволява да взаимодействате с машината, да следите отдалечено работните параметри, да измервате ефективността й и да ограничавате нейното използване.

Работни данни, събрани чрез облак, позволяват да се следят циклите за рутинна поддръжка, да се оптимизират разходите и да се поддържа висока ефективност на превозните средства  и автопарка. Превозното средство и оператора са защитени от крадци и инциденти благодарение на функцията за геолокация.

Високо технологична стрела

Многофункционална

Раздрусване: разклаща кофата в края на хода й, улеснявайки отделянето на материала.

Стена: поддържа вертикалността на оборудването по време на изкачване и спускане.

Памет: позволява позицията на оборудването да бъде запаметена. Един бутон е всичко, което е необходимо, за да извикате оборудването в зададената позиция.

Интуитивна навигация

Детайлност и ефективност

7“ дисплей с ниво на детайлност и дълбочина, подобно на 3D.

Лесна и интуитивна навигация, с 4 бутона за преминаване през различните екрани. Ефективност и безопасност, осигурени от специално програмирани индикатори против преобръщане.

Отлична видимост при всякакви условия на околната среда, благодарение на минералното покривно стъкло против пръстови отпечатъци и устойчиво на надраскване.

Модели 40.10 VS EVO2 - GD 42.7 VS EVO2 - GD
Размери
Клирънс

400 мм

Дължина

5133 мм

5109 мм

Височина на кабината

2450 мм

Широчина на гумите

2290 мм

Радиус на завиване

3753 мм

Спецификации
Макс капацитет

4000 кг

4200 кг

Макс височина на повдигане

9,70 м

7,20 м

Макс скорост

40 км/ч

Маса

9 180 кг

8 500 кг

Двигател
Марка

ФИАТ

Гориво

Дизел

Обем

4485 см3

Макс мощност

153 кс

Емисии

Stage V

Хидравлика
Обем на помпата

224 л/мин

Макс раб налягане

26 МРа

Трансмисия

Хидростатична Варио EVO2 електронно управление с 2 хидростатични мотора

Гуми стандарт

460/70 R24” (17.5LR24”)

Запитване за оферта

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: