НОВИНИ И СЪБИТИЯ

За първи път на българския пазар американският бранд UNVERFERTH

Unverferth е водещ производител и търговец от световна класа на машини за обработка на почва, пръскачки, апликатори за торове, машини за обработка на сено, зърно и други. Семейната атмосфера в компанията, която допринася за гордостта от качеството и стойността на продуктите, които предлага на своите клиенти, днес е също толкова доминираща, колкото и преди 75 години.

Unverferth обслужва фермерите в Америка от 1948 г., а днес техните продукти са вече достъпни и за земеделските производители в България, благодарение на изграденото партньорство с фирма Стойчеви ООД, като единствен официален представител на марката в страната.

Собствениците на претоварващите ремаркета Unverferth могат да се ползват с редица предимства, които значително допринасят за по-бързото и надеждно събиране и транспортиране на реколтата.

Разтоварването на комбайн в движение никога не е било по-лесно и води до увеличаване на ефективността на жътвата с 30%. Управлението на ремаркето се осъществява изцяло от кабината на трактора. Оборудвано е с хидравличен шлюз за потока на зърното и везна за отчитане на теглото в реално време, както и с лесен за четене индикатор. Посредством инсталирани камери е възможно и следенето на нивото на зърното при товарене и разтоварване на ремаркето.

„Едно от достойнствата на американските ремаркета Unverferth е скоростта на разтоварване, благодарение на двойния шнек, който прехвърля зърното само за няколко минути. Последното драстично съкращава времето за престой на машините, което допринася за приключване на жътвата в много кратки срокове!“, споделя инж. Радослав Радичков, продуктов мениджър във фирма Стойчеви ООД.

За да отговори на нуждите на всеки, продуктовата гама е с възможен обем на бункера от 30 до 90 м2, скоростта на разтоварване варира от 10 до 23 т./мин.; а времето на разтоварване от 2 до 3 мин. Ремаркето е подсигурено с по-дълъг дизайн на шнека за по-голяма височина, обхват и тясна транспортна ширина.

Изпитаният и тестван дизайн на ремаркетата ги прави много маневрени и са разработени така, че да бъдат добре балансирани. Като опция се предлагат с EQUALIZER система на веригите за копиране на терена в две равнини.

Всяка верижна ходова част на Unverferth включва верига от съвременни, високотехнологични каучукови смеси, произведена чрез иновативни технологични процеси, ненадминати в индустрията.

Системата EQUALIZER предлага ширина на веригата от 50″ и 42″ с патентован дизайн, който позволява на всяка верига странично отклонение до 9º и надлъжно отклонение до 20º. Това гарантира, че веригата контактува с настилката с цялата си площ, когато преминава през неравен терен. Това значително увеличава стабилността на ремаркето и драстично удължава експлоатационния живот на веригите.

В портфолиото на Стойчеви ООД ще откриете всичко необходимо за функционирането на едно модерно европейско стопанство – от торачки и пръскачки, през трактори и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приспособления; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и ремаркета за оборски тор.

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: