NO-TILL ДВУСЕКЦИОННА СГЪВАЕМА СЕЯЛКА 2N-2410

Доказаните през годините сеялки на Great Plains са проектирани и произведени за работа дори в тежките No-till условия.

Прецизно семеполагане

Оборудвани с изсяваща секция с паралелограмно окачване и колтер, тези сгъваеми сеялки прецизно поставят семената в дъното на браздата, гарантирайки дружното им поникване. Водещият колтер подготвя почвата за полагане на семената, създавайки идеалните условия за тяхното поникване и последващо развитие на растенията.

ИЗСЯВАЩА СИСТЕМА С КОЛТЕР

За постигане на максимални резултати

Тази система разделя no-till засяването на две операции: подготовка на почвата и семеполагане. Колтерите с натиск от 204 кг раздробяват растителния остатък и обработват почвата на желаната дълбочина, осигурявайки оптималните условия за полагане и поникване на семената.

За постигане на максимални резултати при работа в суха и уплътнена почва, се увеличава дълбочината на работа на колтера, което позволява на паралелограмно окачената секция да положи правилно семената на дъното на браздата.

ОПЦИИ ЗА КОЛТЕРА

Според почвообработката

Предлагат се колтер с вълнообразен профил и ширина 19 мм, Turbo колтер с ширина 16 мм, който е агресивен и работи отлично в тежки условия или 8мм колтер с набразден профил, предназначен за работа в леки условия или такива след минимална обработка на почвата.

ГУМИ ЗА ТЕЖКИ НАТОВАРВАНИЯ

Равномерно разпределяне на теглото

Осемте усилени гуми разпределят равномерно теглото на no-till сеялката и осигуряват допълнителна защита срещу повреда на гумите от царевични стъбла и други възможни опасности.

ПРИТЪПКВАЩО КОЛЕЛО

Избор между няколко опции

Изборът на единично притъпкващо колело включва или 76 x 330 мм с двоен или централен ръб, или 51 x 330 мм гладки колела. 25 x 305 мм двойни V-образни притъпкващи колела се предлагат също като опция.

УДОБНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ СИСТЕМА ЗА СГЪВАНЕ

Лесна за транспортиране

Сеялката се сгъва и разгъва електрохидравлично от седалката на трактора!

ДЪЛБОЧИНА НА СЕИТБА

Посредством Т-образна ръкохватка

Дълбочината на засяване се настройва от 18-позиционната Т-образна ръкохватка в задната част на всяка изсяваща секция.

No-till сеялка Работна широчина (м) Транспортна широчина (м) Транспортна височина (м) Необходима мощност на двигателя (к.с.) Междуредие (мм) Тегло (кг)
2N-2410 7.32 5.21 2.54 165+ 191,254 7,257-7,893

Запитване за оферта

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: